Inițiativa USR PLUS „Deschidem curtea școlii” a primit astăzi votul de încredere al Comisiei de Învățământ din Camera Deputaților

Acest proiect ia în considerare sănătatea fizică și mentală a tinerilor și își propune să le ofere posibilitatea de a practica activități recreaționale într-un mediu sigur.

” Am semnat inițiativa Fără lacăte pe curtea școlii pentru a oferi șansa copiilor să facă activități sănătoase în cadrul spațiilor la care au drept de access oricum,” – a declarat Cristian Brian deputat USR-PLUS.

Inițiativa prevede accesul copiilor pe terenurile și în sălile de sport ale instituțiilor de învățământ în afara programului. Acest demers ar permite copiilor și adolescenților să-și elibereze în mod sănătos dozele de energie, să facă sport liber și să socializeze. Toate cele enumerate sunt aspecte fundamentale pentru o dezvoltare sănătoasă a tinerilor.

”Pe această cale le mulțumesc tuturor votanților, care au demonstrat că doresc binele tinerei generații și mulțumesc, de asemenea, tuturor consilierilor locali care au adus acest subiect în discuție în circumscripțiile lor. Poți susține și tu acest proiect accesând: https://curtea-scolii.ro/ și semnând manifestul.
Împreună punem cărămidă peste cărămidă la un viitor mai sănătos pentru copii noștri!”, – a adăgat Cristian Brian.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.