CALENDAR: Când se reiau competițiile organizate de AJF

CALENDAR: Când se reiau competițiile organizate de AJF

 La începutul lunii martie a fost programată adunarea generală a Asociației Județene de Fotbal Maramureș. În cadrul întâlnirii se vor dezbate diverse aspecte legate de competițiile de juniori și seniori organizate de forul condus de Cristian Balaj.

În 9 martie, începând cu ora 11.00, în sala de ședințe a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Maramureș va avea loc adunarea generală a Asociației Județene de Fotbal Maramureș. Oficialii AJF Maramureș au arătat că a fost stabilită și agenda reluării competițiilor pentru returul sezonului 2016/2017.
 Astfel, în 19 martie va începe seria Nord a Ligii a patra, pentru ca returul seriei Sud să debuteze în 26 martie. Meciurile din Liga a cincea încep în 2 aprilie pentru seria 2, respectiv în 9 aprilie pentru seria 1. Confruntările din Cupa României se reiau în 19 martie, când va fi programată etapă pentru seria Sud.
Până în 12 iunie trebuie comunicată campioana Maramureșului, în vederea participării la barajul pentru promovarea în Liga a treia. În consecință, finala județeană a Ligii a patra se va disputa în 10 iunie. Până în 19 iunie trebuie comunicată și câștigătoarea Cupei României în Maramureș, prin urmare în 17 iunie se va disputa finala pe județ.
Oficialii echipelor angrenate în competițiile organizate AJF Maramureș sunt așteptați la sediul din Bulevardul Unirii 11J pentru îndeplinirea formalităților necesare pentru începerea returului, cu mențiunea că echipele care au datorii către AJF nu vor fi programate la jocuri şi la vizele anuale până când nu îşi achită restanţele.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.