VIDEO | Cadouri inedite, idei ingenioase, daruri cu dichis, la Târgul Darurilor de Crăciun Online

Cadouri inedite, idei ingenioase, daruri cu dichis. Le găsiți la Târgul Darurilor de Crăciun Online la care iau parte oameni creativi, meșteri populari, artizani din toate domeniile.Toate darurile sunt insuflate cu dragoste, imaginație și accente de veselie.

Încă n-ați găsit cadoul perfect de Crăciun? Nu mai aveți idee ce să le cumpărați celor dragi? Nicio problemă! Până la data de 20 decembrie, se desfășoară online Târgul Darurilor de Crăciun, un eveniment dedicat celor ce caută daruri cu dichis, create de artiști, bijutieri, designeri, meşteşugari şi producători locali.Intrați pe pagina de Facebook Târgul Cadourilor de Crăciun și vizitați albumele creatorilor de frumos. Alegeți cadoul perfect și lăsați un mesaj pentru o comandă.

Florin, omul din spatele Tele Woodworks, este de profesie inginer multimedia, dar în urmă cu 10 ani a decis să își urmeze pasiunea pentru lemn. A început să asculte sufletul lemnului, din care au început să se nască obiecte unicat… boluri, cutii de bijuterii, tocătoare, platouri, tăvițe și multe alte minunății. Obiecte utile, dar și pur decorative, purtând în ele când fiorul tradiției, când îndrăzneala modernului, lucrate, toate, cu multă migală și imaginație, cu dragoste și respect pentru lemn.

Irinel Ilie își pune tot sufletul, dragostea și îmaginația în realizarea micilor ei obiecte și a minunatelor scene ce încorporează momente mari, frânturi de amintiri ce prind viață, accente de veselie în casele oamenilor.

Eveline Bervoets, se citeste ca ‘Barefoots’. Este o artistă olandeză care din 2011 a ales ca acasă să fie în Maramureș. Imaginile ei colorate ale traiului rural de zi cu zi spun povești despre viața aproape de natură, anotimpuri, tradiții și folclor, cu un strop de nostalgie.

Anca a simțit mereu nevoia să-și exprime emoțiile și dragostea. În căutarea unui mod de a le exprima și-a regăsit pasiunea din copilărie, care apoi s-a tranformat în Credent. Așa au prins viata păpușile cu suflet, păpuși realizate din materiale textile și inspirate din copilăria ei. Creațiile Ancăi vă așteaptă frumos împachetate să le dăruiți sau să vă bucurați chiar voi de ele.

Mulți alți artiști și o gamă variată de oferte vă așteaptă pe pagina Târgul Cadourilor de Crăciun. Nu uitați să vizitați și paginile sau site-urile lor pentru a descoperi și mai multe cadouri.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.