Cadouri de Sărbătorile Pascale oferite copiilor şi persoanelor asistate

Cadouri de Sărbătorile Pascale oferite copiilor şi persoanelor asistate

Angajaţii Instituţiei Prefectului-Judeţul Maramureş au decis să contribuie la ameliorarea vieţii copiilor şi  persoanelor  vârstnice din centrele de plasament, îngrijire şi asistenţă cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Ei au donat bani ce au fost utilizaţi pentru achiziţionarea de bunuri şi produse alimentare (pachete cu dulciuri, cozonaci, apă minerală, sucuri) care au fost transportate persoanelor defavorizate.
Prefectul Sandu Pocol a spus: "Am demarat această acţiune de solidaritate faţă de copiii orfani sau cu deficienţe, respectiv pentru persoanele de vârsta a treia, la care angajaţii instituţiei noastre au răspuns pozitiv, cu gândul de a le ameliora viaţa, nu numai printr-un bun prilej creştin şi de înălţare sufletească, dar şi să le fim alături la Sărbătoarea Învierii Domnului, prin oferirea unor daruri. A fost o campanie demarată în numele şi pentru toate aceste persoane dezavantajate din punct de vedere social şi material (copii sau vârstnici) din centrele de plasament sau de îngrijire. Sunt copii care nu se pot bucura de dragostea părintească de sărbătorile religioase din timpul anului, dar şi bătrâni singuri care nu au posibilitatea de a petrece această sărbătoare în familie, iar noi am încercat să venim în sprijinul lor şi să le alinăm prin acest gest de omenie o parte din suferinţe.
Produsele alimentare au fost predate pe bază de proces verbal şi urmează să fie distribuite persoanelor beneficiare în ajunul Sărbătorilor Pascale.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.