Cadavru în Firiza

Cadavru în Firiza

 

Trupul neînsufleţit al unei persoane a fost găsit astăzi dimineaţă, 24 martie, într-un canal colector care se varsă în râul Firiza din cartierul băimărean Ferneziu. În urma sesizării făcute de nepotul bărbatului o echipă de intervenţie a ISU Maramureş, precum şi criminalişti băimăreni s-au deplasat în zonă. La acţiunea din această dimineaţă au participat şi poliţişti locali, care au început cercetările pentru stabilirea cauzei morţii bărbatului.

Bărbatul a fost găsit căzut cu faţa în jos în apele râului, şi se presupune că a murit înecat. Din primele informaţii, bărbatul, în vârstă de 65 de ani, s-a dus ieri după-amiază, 23 martie, la un bar din localitate şi nu s-a întors acasă peste noapte. Soţia lui a declarat că nu a anunţat poliţia, pentru că bărbatul obişnuia să lipsească des de acasă. Un nepot l-a găsit în această dimineaţă fără viaţă pe bărbat în canalul betonat din spatele casei.

Vecinii presupun că, băut fiind, bărbatul a căzut de pe podeţ peste canalul, care duce spre casă să. Ei spun că nu s-ar fi ajuns la un asemenea final dacă bărbatul ar fi intrat în casă pe intrarea principală, nu pe cea din spatele gospodăriei.

Poliţiştii continua cercetările pentru stabilirea cauzelor decesului, însă acestea vor fi clare doar după efectuarea necropsiei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.