Bogdan Tomoiagă, secretar de stat: Cifră record pentru turismul românesc. Printre investiţii,  telegondola de la Borşa

Cifră record, în acest an, pentru turismul românesc, anunţă secretarul de stat în Ministerul Turismului, maramureşeanul Bogdan Tomoiagă. 

284 milioane lei au fost alocați prin proiectul de buget în 2019 pentru Ministerul Turismului.  Peste 219 milioane revin investițiilor prin credite bugetare pentru contractele semnate și credite de angajament pentru investițiile viitoare.

Bogdan Tomoiagă, secretar de stat Ministerul Turismului: „Investițiile în infrastructura de turism sunt esențiale pentru dezvoltare, iar guvernul României alocă o sumă semnificativă în acest sector.
Printre cele care urmează să fie finanțate după analizareadocumentațiilor și semnarea contractelor se numără și telegondola de la Borsa, Maramures, Romania
De asemenea, sunt prevăzute sume pentru continuarea finanțării de la Voineasa și pentru proiectul dezvoltării parcului de aventură Borsec.
28 milioane lei sunt alocați promovării țării noastre pentru :
– promovarea României ca destinație turistică in mediul online
– realizarea unei campanii integrate TV pe plan national si internaţional, prin co-producţii televizate pe cele mai importante canale TV internaţionale
– participarea la 20 de manifestări expozitionale de turism interne si internationale
– organizarea unor evenimente relevante pentru industria turismului de la noi din tară.”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.