Boboci frumoși și talentați au intrat în cursa pentru titlurile de miss și mister la  Colegiul Național ”Mihai Eminescu”din Baia Mare

Boboci frumoși și talentați au intrat în cursa pentru miss și mister la  Colegiul Național ”Mihai Eminescu”din Baia Mare. S-au pregătit temeinic pentru acest eveniment cu momente speciale, haioase, dar și emoționante. Totul într-un show de zile mari.

Un moment mult așteptat de toți liceeni, de la mic la mare, Balul Bobocilor aduce o prezență numeroasă atât de elevi, cât și de cadre didactice. Implicare a fost atât din partea claselor terminale, cât și a bobocilor, dar și a profesorilor. Toate eforturile au fost depuse pentru a asigura reușita spectacolului. Bobocii au avut cele mai mari emoții.

”Sincer, am emoții, dar sunt constructive. Am pregătit multe surprize, mulți invitați surpriză. Multe momente la care am lucrat foarte mult. Succesul echipelor constă în naturalețe, spontaneitate, și zâmbet”, spune Alexia Ciocotișan, elevă la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.

”E o experiență unică să fii boboc, am pregătit un moment de dans și unul de actorie la care am lucrat foarte mult, va fi un moment special. Îmi doresc să iau titlul de mister”, spune

”Am mari emoții, dar sper ca toate momentele să iasă cât mai bine, să ne descurcăm toți de minune și să iasă un bal superb”, spune și eleva Lorena Bota.

”A fost foarte greu să pregătim acest bal, dar totodată foarte distractiv, mi-am făcut foarte mulți prieteni. A fost o experiență minunată pe care oricând aș mai repeta-o”, spune unul dintre elevii organizatori ai evenimentului.

Spectacolul a fost un succs, iar experiența elevilor implicați nu va fi uitată vreodată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.