Blindat cu ţigări

Blindat cu ţigări

Polițiștii de frontieră maramureşeni au descoperit ascunse într-un autoturism 1.389  pachete ţigări de provenienţă ucraineană, fără documente legale. Acestea au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul mașinii s-a ales cu dosar penal.

În cursul zilei de astăzi, polițiștii de frontieră maramureșeni au oprit pentru control pe DJ 185, un autoturism condus de un barbat în vârstă de 39 ani,  domiciliat în localitatea Valea Vișeului. Acesta a fost ulterior condus la sediul IJPF Maramureș pentru un control mai amanuntit, existand suspiciuni ca visoanul trasporta tigari de contrabanda.

Suspiciunea politistilor a fost confirmata. Polițiștii de frontieră au descoperit ascunse în autoturism cantitatea de 1.389 pachete țigări de proveniență ucraineană în valoare de peste 11.000 lei pe care suspectul intenționa să le comercializeze pe raza localității Sighetu Marmației. Autoturismul a fost modificat prin amplasarea unor locașuri special amenajate în podea, praguri și bord.

Politistii de frontiera maramureseni i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.
Autoturismul în cauză a fost indisponibilizat la sediul IJPF Maramureș iar întreaga cantitate de țigări a fost confiscată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.