Black Friday şi la Sighet

Black Friday şi la Sighet

În această seară, de la ora 00:00, se dă startul mult aşteptatului eveniment, Black Friday, pentru care mulţi s-au pregătit din timp. Şi când spunem că s-au pregătit, ne referim la faptul că şi-au organizat economiile în aşa fel încât să prindă cea mai bună ofertă în noaptea care urmează. Când vine vorba de promoţii, nici sighetenii nu stau deoparte. Majoritatea sunt pregătiţi să “acţioneze” rapid pentru a fi primii care pun mâna pe cele mai avantajoase oferte.
Cine nu ştie încă nimic despre Black Friday, ar fi bine să se grăbescă cu documentarea, deoarece în scurt timp se dă startul celor mai avantajoase promoţii de pe întreg parcursul anului. Începând din această noapte, ora 00:00, megaofertele vor fi diponibile. Marile magazine din ţară dispun în cadrul acestui eveniment de cele mai avantajoase preţuri, cu promoţii de până la 90%. De ani de zile oamenii se înghesuie la deschiderea evenimentului pentru a fi primi şi a avea posibilitatea de a alege, cât încă mai sunt produse la raft. Dar aceasta nu este singura opţiune, magazinele on-line participă şi ele, aşa că oamenii se pot orienta dinainte spre produsele râvnite. Sighetenii s-au pregătit şi ei, majoritatea vor face cumpărături în această noapte.
Atât pe on-line, cât şi direct din magazine, sighetenii sunt decişi să pună mâna pe cele mai bune oferte şi promoţii pe care magazinele mari le scot la înaintare din această seară, în cadrul evenimentului Black Friday. Şi au de unde alege. Există şi la Sighet câteva magazine care vor fi deschise începând din această noapte, până când stocul va fi epuizat. Aceste magazine sunt cele de electronice şi electrocasnice, care vor avea promoţii considerabile la unele produse. Dar nu numai pe acest domeniu există reduceri. Pe internet vor exista oferte la fel de fel de produse, de la piese vestimentare, până la bilete la concerte şi multe alte categorii. Aşa că cine doreşte să prindă marea ofertă, trebuie să se pregătească din timp.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.