Baia Mare: FC Maramureş Universitar întâlneşte Poli Timişoara, în Liga 2 de fotbal

Baia Mare: FC Maramureş Universitar întâlneşte Poli Timişoara, în Liga 2 de fotbal

Echipa de fotbal FC Maramureş Universitar Baia Mare va juca la sfârşitul acestei săptămâni în deplasare la Poli Timişoara, în cadrul etapei a 14-a a Ligii 2 de Fotbal.

Antrenorul FC Maramureş Universitar Baia Mare speră ca echipa pe care o antrenează să se întoarcă de la Timişoara cu o victorie. "O să mergem la Timişoara, la fel ca şi la celelalte meciuri, nu avem ce pierde decât să câştigăm. Jucăm în deplasare, la echipa de pe locul 2 şi vrem să câştigăm. Sper să jucăm bine, la fel de bine sau poate mai bine cum aş jucat până acum şi noi nu cred că avem nimic de pierdut decât de câştigat", a declarat Ioan Tătăran, antrenor FC Maramureş Universitar Baia Mare.

Cu gândul la victorie vor pleca şi jucătorii echipei, chiar dacă Poli Timişoara se află pe poziţia secundă în clasament, în timp ce FC Maramureş Universitar Baia Mare doar pe locul 9. "Va fi un meci greu, jucăm în deplasare, cu o echipă puternică, dar eu zic că dacă ne mobilizăm la fel de bine ca şi în ultimele trei jocuri, cred că putem scoate punct sau puncte", a spus Florin Achim, jucător FC Maramureş Universitar Baia Mare. "Sperăm că ne-am pregătit bine, am făcut o săptămână de pregătire bună, atmosfera e bună la echipă şi sperăm să mergem să nu pierdem, ca şi la Oradea. Tot aşa am mers şi acolo, cu încredere. Puteam şi mai mult dar a fost bine şi un egal. Timişoara e printre cele mai bune echipe", a spus un alt jucător, Petrică Negrea. Meciul va avea loc sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 15:30, la Timişoara.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.