Bicicliști accidentați după ce au tras vârtos la măsea. Unul a căzut în șanț, altul s-a izbit de un parapet

Doi bicicliști care au consumat alcool s-au accidentat. Unul a căzut într-un șanț, iar celălalt s-a lovit de un parapet metalic de pe marginea drumului.

Poliţiştii din Seini au intervenit joi pe strada General Georgescu din oraş după ce au fost sesizaţi că o persoană s-a rănit după ce a căzut de pe bicicletă. La faţa locului a fost identificat un bărbat de 61 de ani, din oraş, care emana halenă alcoolică. Testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentraţie de 1.18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Întrucât s-a rănit după ce a ajuns cu bicileta în şanţ, bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean, unde a rămas internat.

În noaptea de joi spre vineri, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 că în localitatea Recea se află un bărbat rănit în urma unei căzături cu bicicleta. Era vorba de un bărbat de 38 de ani, care prezenta leziuni şi care a fost transportat la spital, unde a rămas internat. Poliţiştii au constatat că pe fondul consumului de alcool, pe un sector de drum în pantă bărbatul a pierdut controlul bicicletei cu care se deplasa şi s-a izbit de parapetul metalic de pe marginea DN 1C.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.