Bătut şi jefuit de 3 borşeni după ce a fost păcălit de o femeie pe care a cunoscut-o pe un site de socializare

Bătut şi jefuit de 3 borşeni după ce a fost păcălit de o femeie pe care a cunoscut-o pe un site de socializare

 În data de 28.05.2011, poliţia fost sesizată de către Ovidiu C., de 26 ani, domiciliat în satul Roşiori, judeţul Satu Mare, despre faptul că, intre orele 13,00–15,00 a fost victima infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal, comisă de către autori necunoscuţi.
    Din declaraţia persoanei vătămate, a rezultat faptul că, în urma cu o lună a cunoscut, prin intermediul unui site de socializare, o femeie cu prenumele Adina iar în urma discuţiilor purtate cu aceasta, au convenit ca în 28.05.2011 să se întâlnească în Baia Mare. Ajuns în municipiu, s-a întâlnit cu femeia care l-a invitat într-o maşină, în care ulterior s-au mai urcat trei bărbaţi. Aceştia, prin acte de violenţe, l-au deposedat de suma de 150 lei, precum şi de trei telefoane mobile. Apoi, l-au abandonat pe un drum forestier în zona muntelui Gutin.
Duminică, poliţiştii i-au identificat pe suspecţi:  Ioan T., de 34 ani şi Adina  T., de  31 ani, Gavrilă U., de 58 de ani şi Trandafir U., de 53 de ani, toţi din Borşa, ultimii doi cu antecedente penale.
              Faţă de Ioan T., Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile iar pentru Adina, cercetarea în libertate. De asemenea, ultimii doi suspecţi sunt în prezent în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi Instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.