Bătaie între două tinere angajate ale unei firme din Baia Mare: lovituri cu piciorul, cu palma şi zgârieturi în zona feţei

Bătaie între două tinere angajate ale unei firme din Baia Mare: lovituri cu piciorul, cu palma şi zgârieturi în zona feţei

Două tinere băimărence s-au luat la bătaie în incinta firmei unde lucrează.În urma unei sesizări primite la dispeceratul Jandarmeriei Maramureş, în data de 16 iulie a.c., în jurul orei 15:00, referitoare la faptul că în incinta unei firme situate pe strada Speranţei, are loc un scandal între două persoane, grupa operativă de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde au fost identificate Eniko L. de 22 ani, din Baia Mare şi Margareta D. de 25 ani, din Cavnic, care sunt susceptibile de săvârşirea infracţiunii de lovire(una împotriva celeilalte).
Margareta D. care se afla la serviciu, în secţia canapele, unde a observat-o pe colega ei Eniko L. care aplica cu ajutorul unui aparat, capse într-o masă. Când i-a atras atenţia că v-a fi certată de către şeful de schimb, aceasta a sărit şi a lovit-o cu piciorul în zona abdomenului, după care i-a aplicat mai multe lovituri cu palma şi  zgârieturi în zona feţei. În momentul în care Eniko L. a redus intensitatea agresiunii, Margareta D. i-a aplicat la rândul ei mai multe lovituri cu palma şi zgârieturi în zona feţei.
În data de 19.07.2011 Margareta D. a prezentat certificatul medico-legal în care se specifică faptul că necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.