Un utilaj in valoare de peste 40.000 de euro, furat din străinătate a fost indisponibilizat de poliţiştii de frontieră maramureşeni

Un utilaj in valoare de peste 40.000 de euro, furat din străinătate a fost indisponibilizat de poliţiştii de frontieră maramureşeni

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au depistat si indisponibilizat încă un utilaj in valoare de peste 40.000 de euro, despre care se detin date si informatii ca este furat din străinătate. In baza unor date si informatii detinute, la nivelul IJPF Maramures a fost organizată o acţiune specifică în vederea descoperirii unor utilaje suspecte a fi furate din strainatate.
         Astfel, în după-amiaza zilei de 19 iulie a.c., poliţiştii de frontieră maramureşeni au identificat la domiciliul numitului Ioan M., din jud. Satu Mare, un tractor marca  Hurliman. În urma controlului efectuat s-a constatat că utilajul avea seria de şasiu pansonată acoperită cu sudură şi există suspiciuni că acesta este furat din Italia.
         Proprietarul a declarat ca a cumpărat tractorul de la un cetăţean italian in cursul anului curent.
         In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de  complicitate la furt şi fals material în înscrisuri oficiale, iar utilajul, in valoare de peste 40.000 euro a fost indisponibilizat pana la finalizarea cercetărilor.
         Acestea sunt continuate de catre lucratori din cadrul IJPF Maramures  in vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi documentarii intregii activitati infractionale.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.