Baia Mare: Zi specială pentru Cristian Anghel. Fostul edil al municipiului Baia Mare a sărbătorit astăzi 61 de ani!

Baia Mare: Zi specială pentru Cristian Anghel. Fostul edil al municipiului Baia Mare a sărbătorit astăzi 61 de ani!

Zi specială pentru fostul edil al municipiului Baia Mare, Cristian Anghel. Acesta şi-a sărbătorit ziua de naştere în sânul Partidului Naţiona Liberal Maramureş, alături de proaspătul deputat de Maramureş, Florin Tătaru şi actualul edil al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

Cristian Anghel, fostul primar al municipiului Baia Mare i-a invitat astăzi la sediul Partidului Naţional Liberal din Baia Mare pe Cătălin Cherecheş şi Florin Tătaru, pentru a ciocni împreună un pahar de şampanie cu prilejul împlinirii frumoasei vârste de 61 de ani. De asemenea, Cristian Anghel a ciocnit un pahar de şampanie şi cu jurnaliştii băimăreni, pe care i-a invitat la o conferinţă de presă festivă. Alături de Cristian Anghel au mai fost prezenţi senatorul PNL Titus Paşca şi consilierul local PNL, Călin Bota. "Este o zi specială pentru mine şi sper să fie o zi specială pentru toţi. Parcurgem în Baia Mare un schimb de generaţii. Am chemat lângă mine doi câştigători, Florin Tătaru şi Cătălin Cherecheş. Noi suntem cei din umbră. Eu cred că putem să construim aici în Baia Mare lucruri bune. Repet, schimbul de generaţii se petrece şi dacă vrem, şi dacă nu vrem. Aveţi doi învingători, am vrut să fim toţi trei la aceeaşi masă şi vă mulţumesc mult de tot. Vă invit la un pahar de şampanie. ", a precizat fostul edil al municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, care, la rândul lui, le-a urat lui Florin Tătaru şi Cătălin Cherecheş mulţi ani cu sănătate pentru că au o viaţă înainte şi prea multe de îndeplinit.

De ziua lui, Cristian Anghel a mărturisit că îşi doreşte echilibru, stabilitate şi armonie în familie. Pe plan profesional, şi-a propus ca în acest an să-şi finalizeze doctoratul. "Anul trecut mi-au lipsit două zile ca să îl susţin. Din păcate, în 17 martie s-a întâmplat necazul şi în 19 martie era programată la Bucureşti susţinerea tezei de doctorat, al doilea doctorat, în management public. Am făcut o cerere de reprogramare a susţinerii numai că mai am de completat nişte chestiuni la teză", a mai adăugat Cristian Anghel. Pe plan politic, fostul edil susţine că va sta cuminte până în 2014, pentru că "aşa au avut grijă alţii să-mi stabilească acest destin".

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.