Baia Mare: VEZI aici programul public al preşedintelui Ion Iliescu în Maramureş, în perioada 11-12 august

Baia Mare: VEZI aici programul public al preşedintelui Ion Iliescu în Maramureş, în perioada 11-12 august

Prezent mâine în Baia Mare, preşedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, îşi va lansa la Biblioteca Judeţeană "Petre Dulfu" volumul "Fragmente de viaţă şi de istorie trăită".

Evenimentul va avea loc mâine, de la ora 11:30, în Sala de Conferinţe a Bibliotecii Judeţene "Petre Dulfu". Sâmbătă, 13 august, începând cu ora 12:30, instituţia condusă de dr. Teodor Ardelean îl va avea ca oaspete pe Adrian Năstase. Însă la ora actuală nu se cunosc în totalitate detaliile acestei vizite.

JOI, 11 august: după lansarea de carte de la Biblioteca Judeţeană "Petre Dulfu", la ora 14:00 va susţine o conferinţă de presă la sediul partidului; la ora 15:00, preşedintele de onoare al PSD se va întâlni cu sindicatele maramureşene la Biblioteca Judeţeană "Petre Dulfu" după care va participa la o întâlnire electorală în oraşul Şomcuta Mare.

VINERI, 12 august: ora 09:00, vizită la Romplumb, Baia Mare; ora 09:45, vizită la Piaţa Izvoare Baia Mare, ora 10:25, vizită Piaţa Revoluţiei Baia Mare, ora 11:00, vizită la Italsofa Baia Mare, ora 12:00, participare la şedinţa CEx a PSD MM.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.