Baia Mare: Taranistii maramureseni isi iau rolurile in serios

Baia Mare: Taranistii maramureseni isi iau rolurile in serios

Taranistii maramureseni au luat in serios organizarea interna a partidului. Dupa conferita de alegeri a P.N.T.C.D. care a avut loc in urma cu doua saptamani la Sighetu Marmatiei, membrii P.N.T.C.D. Maramures, aripa Ciorbea au inceput sa isi imparta serios atributiile in cadrul partidului.

In urma conferintei de alegeri de la Sighet, taranistii maramureseni l-au ales drept presedinte pe Gheorghe Siman. "Sa-si depuna colegii candidatura pentru a avea sansa de a deveni liderul P.N.T.C.D. de Maramures. Desi au fost eforturi din partea unora, finalizarea a lasat de dorit. Am ramas singur. Am fost dezamagit total. Sa alergi singur era normal sa ies pe locul I si nu pe locul II. Dar dezamagirea a fost profunda pentru ca as fi vrut in avem intr-adevar o competitie. In urma alegerilor de la Sighet a rezultat un birou judetean", a spune presedintele P.N.T.C.D. Maramures, Gheorghe Siman.

Taranistii maramureseni si-au impartit temeinic responsabilitatile in partid si in colegiile electorale si se pregatesc pentru alegerile din 2012. Asta deoarece vor si ei reprezentanti ai partidului macar in Consiliul Judetean. "Am si promis in motiunea domnului Siman ca ne vom imparti responsabilitatile in colegiile actuale. Aceasta problema am facut-o nu numai dintr-un scop electoral, am facut-o in primul rand asa cum am aratat in motiune, de a inventaria problemele maramuresenilor si sa propunem solutii pentru aceste probleme in masura in care putem, prin oamenii pe care ii avem deocamdata in cadrul colegiului respectiv, in functie de alesii locali sau sa luam atitudine vizavi de problemele care se intampla in acele colegii", adauga secretarul general al P.N.T.C.D. Maramures, Ion Beuca,

Biroul judetean de conducere al P.N.T.C.D. Maramures este format din 11 membri dintre care 7 sunt responsabili de colegiile electorale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.