Baia Mare: Sezonul MOTO 2011 a ajuns la final

Baia Mare: Sezonul MOTO 2011 a ajuns la final

Zeci de motoare au furat, la sfârşitul săptămânii trecute, privirile băimărenilor pasionaţi de motociclete şi nu numai. Sezonul moto 2011 a ajuns la final iar reprezentanţii cluburilor moto au decis să marcheze sfârşitul de sezon prin mai multe activităţi inedite.

Zeci de modele de motociclete au putut fi admirate la sfârşitul săptămânii trecute în incinta celui mai mare complex comercial din municipiul Baia Mare. Potrivit organizatorilor, anul 2011 s-a dovedit a fi unul benefic pentru rideri, cu atât mai mult cu cât vremea a ţinut cu ei şi le-a oferit posibilitatea să colinde fiecare colţ de ţară şi nu numai. "A fost un an bun, cu mulţi kilometri, fără evenimente şi mult timp bun. Am fost în Croaţia, pe Transfăgărăşan, pe Transalpina, cam în partea asta am fost, şi în rest, la noi, la băieţi în Oradea", a spus Raul Silaghy, preşedinte Nord 6 Riders

Clubul Moto Nord 6 Riders a ales ca sezonul moto 2011 să se încheie printr-o expoziţie de motoare, care a fost de altfel foarte apreciată în rândul băimărenilor dar şi cu o paradă a acestora, ce a putut fi observată sâmbătă pe toate arterele principale din municipiu. "Vai, foarte frumos, îmi plac motoarele foarte mult", a spus unul dintre pasionaţii de motoare. "Extraordinar, am mai văzut la Oradea tot aşa o demonstraţie, dar nu la viteză, în expoziţie. Sunt frumoase, tentante, numai nu le văd circulând", a spus un alt băimărean.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.