Baia Mare: Reţea de traficanţi de droguri, destructurată. 10 grame de cocaină şi 250 grame de canabis au fost descoperite în urma mai multor percheziţii

Baia Mare: Reţea de traficanţi de droguri, destructurată. 10 grame de cocaină şi 250 grame de canabis au fost descoperite în urma mai multor percheziţii

În cursul zilei de ieri, poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş şi procurori D.I.I.C.O.T. din cadrul Biroului Teritorial Maramureş, cu sprijinul de specialitate al D.G.I.P.I., au efectuat şase percheziţii domiciliare şi o percheziţie a unui autoturism pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în traficul de droguri de risc şi mare risc.

În urma acestor percheziţii, patru suspecţi au fost conduşi pentru audieri, cu mandate de aducere, pentru trafic de cocaină şi canabis. În fapt, M. C., de 28 de ani, din localitatea Vişeu de Sus, este suspectat că a traficat pe relaţia Spania – România, cocaină şi canabis. Ulterior, drogurile au fost vândute către consumatori din România, atât personal cât şi prin intermediul suspectului A. C., de 30 de ani, din Baia Sprie. Cei doi suspecţi au fost susţinuţi în activitatea infracţională de alte două persoane, respectiv R.R, de 27 de ani, din Baia Mare şi N.K., de 58 de ani, din Vişeu de Sus.  În urma investigaţiilor şi percheziţiilor efectuate au fost ridicate aproximativ 10 g cocaină şi 250 g canabis. Cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc. În afară de R.R, faţă de toţi ceilalţi suspecţi procurorul DIICOT a emis ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Activităţile de documentare au fost sprijinite de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj Napoca, Serviciul de Operaţiuni Speciale Cluj Napoca, I.P.J. Maramureş şi I.J.J. Maramureş.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.