Baia Mare: Pe strada Păşunii din Baia Mare au fost amplasate, fără aprobarea Consiliului Local, indicatoare prin care şoferii sunt rugaţi să parcheze la 45 de grade

Baia Mare: Pe strada Păşunii din Baia Mare au fost amplasate, fără aprobarea Consiliului Local, indicatoare prin care şoferii sunt rugaţi să parcheze la 45 de grade

Decât să traseze marcaje rutiere pentru locuri de parcare, pe o stradă din cartierul Vasile Alecsandri din municipiul Baia Mare au fost amplasate de către Serviciul Public Ambient Urban două indicatoare rutiere care îi avertizează pe băimăreni să parcheze la 45 de grade. Citymanagerul municipiului Baia Mare susţine că a aflat de aceste indicatoare din presă şi că oricum nu îşi au rostul, cu atât mai mult cu cât strada va intra în curând în reabilitare.

Două indicatoare prin care şoferii sunt rugaţi să-şi parcheze maşinile la 45 de grade au fost amplasate recent pe strada Păşunii din Baia Mare de către Serviciul Public Ambient Urban. Curios este însă faptul că în Consiliul Local nu s-a aprobat nicio hotărâre pentru amplasarea acestor indicatoare iar oficialii primăriei abia ce au aflat de existenţa lor. Sau cel puţin asta susţin. "Este un indicator montat de către colegii de la Serviciul Public Ambient Urban. Această informaţie o am citind şi eu ce scrie pe indicator că altfel nu aveam de unde să ştiu. Nu ne-au cerut acceptul pentru montarea lui. El practic dă o informaţie sau transmite o informaţie şoferilor despre modul cum trebuie parcat. Eu ştiu doar de un singur indicator. Nu am văzut în oraş alte indicatoare de acest gen. În opinia mea, nu era necesar să se monteze acel indicator", a declarat citymanagerul municipiului Baia Mare, Vasile Barbul.

Strada Păşunii din cartierul Vasile Alecsandri va intra în reabilitare în acest an. Autorităţile băimărene au decis să renunţe la zona verde dintre trotuar şi carosabil şi să transforme perimetrul într-o parcare oblică, marcată corespunzător.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.