Baia Mare: Licitatii, fonduri de la Bucuresti… dar drumuri, pe cand?

Baia Mare: Licitatii, fonduri de la Bucuresti… dar drumuri, pe cand?

Starea drumurilor din judet ramane o problema prioritara pentru presedintele Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man. Cel putin asa a dat de inteles in cadrul ultimei conferinte de presa a Partidului Democrat Liberal Maramures. Acesta nu a ezitat sa vorbeasca de sumele care se vor investi in perioada urmatoarea in drumurile din Maramures cat si despre licitatiile mai multor tronsoane de drum.

"Sigur ca din punct de vedere politic imi asum si drumurile nationale. Din punct de vedere al institutiei pe care o conduc, Consiliul Judetean, nu am niciun fel de atributii legate de drumurile nationale. La drumurile Baia Mare-Dej, Baia Mare-Satu Mare, Sighet-Moisei, Moisei-Iacobeni s-au licitat deja tronsoanele de drum. Mai mult, avem pregatit deja proiectul pentru proiectare drum Baia Mare-Targu Lapus, cofinantare de intretinere pe acest an de peste 100 miliarde. Sunt lucruri pe care le spunem public, ni le asumam insa nu le confundam cu presedintele Consiliului Judetean pentru ca nu are atributii directe, nici sa ia vreo decizie cu privire la drumurile nationale, decat aceea sa o informez pe ministrul Anca Boagiu, sa fac presiuni pentru ca programele respective sa fie derulate in Maramures",  a declarat presedintele PDL Maramures, Mircea Man.

In ceea ce priveste drumul Baia Mare-Dej, presedintele PDL Maramures a dat asigurari ca pana la sfarstul anului, lucrarile la acest tronson vor fi finalizate.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.