Baia Mare: Fostul edil, Cristian Anghel, este consilier personal al preşedintelui C.J. Satu Mare

Baia Mare: Fostul edil, Cristian Anghel, este consilier personal al preşedintelui C.J. Satu Mare

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare este consiliat în problemele administrative de către un maramureşean. Este vorba de fostul edil al municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, care ocupă o funcţie contractuală cu durată determinată, atâta timp cât Adrian Ştef îşi va exercita mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare.

Fostul edil al municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost cooptat în echipa de consilieri personali ai preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare. Cunoscând vasta experienţă în administraţia locală, acumulată de Anghel în cei 17 ani cât a condus municipiul Baia Mare, Adrian Ştef  a considerat că o colaborare cu fostul primar ar fi binevenită, cu atât mai mult cu cât există un interes comun asupra unor proiecte, din partea ambelor judeţe. "Am stat de vorbă cu colegul meu, Adrian Ştef. A considerat de cuviinţă că există o experienţă acumulată în 17 ani de zile aici, la Primăria Baia Mare. Sunt proiecte şi idei de viitor care trebuie dezvoltate şi am stabilit de cuviinţă să colaborăm pentru o perioadă în acest scop. Sunt angajat în calitate de consilier personal al preşedintelui. În momentul de faţă avem câteva idei pe care vrem să le punem în practică. Una dintre ele este elaborarea unei monografii a judeţului, nu a fost aşa ceva lansat demult. Am avut o primă întâlnire cu instituţiile reprezentative, urmează să formăm colectivele de lucru pe domenii şi apoi echipa de coordonare", a declarat fostul primar al municipiului Baia Mare, Cristian Anghel.

Cristian Anghel îl sprijină şi pe preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu, în anumite demersuri ce ţin de administraţia judeţului. În luna mai, Anghel a fost directorul de campanie al actualului preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş. "Cred că şi o apropiere între cele două judeţe ar fi favorabilă având în vedere interesul comun de dezvoltare pentru nişte proiecte cum ar fi Drumul Expres şi grupuri de acţiune locală pentru diverse zone rurale, proiecul Luna Şes Borşa, de exemplu sau un coridor de dezvoltare de-a lungul Tisei, proiecte de cooperare transfrontalieră. E bine să fim împreună şi să încercăm să facem un contrabalans faţă de Cluj, care s-a dezvoltat mai mult", a adăugat Cristian Anghel.

Cristian Anghel deţine o funcţie contractuală, pe care o va exercita pe perioada mandatului lui Adrian Ştef în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.