Baia Mare: Final de mandat pentru Vasile Vlasin

Baia Mare: Final de mandat pentru Vasile Vlasin

Ziua de 23 iunie i-a adus lui Vasile Vlasin finalul de mandat in functia de consilier local. Acesta a fost radiat din Partidul Democrat Liberal Maramures la inceputul lunii dupa ce a ales sa candideze in calitate de independent la alegerile pentru functia de primar al municipiului.

Astazi, in cadrul sedintei de Consiliu Local din Baia Mare, consilierii au votat proiectul de hotarare privind constatarea incetarii de drept, inainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier local a lui Vasile Vlasin, reprezentant al Partidului Democrat Liberal, ca urmare a pierderii calitatii de membru al partidului politic pe a carui lista a fost ales. Mandatul de consilier local ramas vacant a fost preluat de Dinuca Selejan, primul supleant de pe lista Partidului Democrat Liberal. "Jur sa respect Constitutia si legile tarii si sa fac cu buna credinta tot ceea ce sta in puterile si priceperea mea pentru binele locuitotilor municipiului Baia Mare. Asa sa-mi ajute Dumnezeu".

Dinuca Selejan va prelua atributiile in comisia de sport, tineret, agrement si ONG-uri, in comisia de servicii publice, comert si promovarea liberei initiative.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.