Baia Mare: F.C.M.U. ramane in Baia Mare

Baia Mare: F.C.M.U. ramane in Baia Mare

Conducerea F.C. Maramures Universitar oscila in cursul zilei de ieri intre Baia Mare si Sighetu Marmatiei. Discutiile referitoare la mutarea echipei de fotbal in capitala istorica a judetului Maramures au pornit de la faptul ca actualele conditii de siguranta ale stadionului nu respecta reglementarile FIFA si UEFA vizavi de imprejmuirea stadionului, a suprafetei de joc si structura de rezistenta a tribunei de doua.

Daca in cursul zilei de ieri, presedintele executiv al FC Maramures Universitar era decis sa mute echipa la Sighet, situatia a fost cu totul alta astazi. Conducerea culbului de fotbal s-a intalnit cu edilul Baii Mari pentru a gasi solutii la problemele cu care se confrunta iar pentru moment s-a decis ca echipa ramane in Baia Mare. "Am avut chiar astazi o runda de discutii cu domnul primar de la Baia Mare care si-a exprimat intentia si buna dispozitie de a amenaja stadionul pentru a putea obtine licenta de joc. Va veni domnul primar aici la stadion, va vedea in ce masura se pot remedia neregulile care sunt in momentul de fata aici si avem promisiuni", a spus presedintele executiv al clubului, Dan Hotico.

Disperat ca nimeni nu doreste sa investeasca in acest club, presedintele executiv, Dan Hotico, a cerut sprijin primarului Eugenia Godja, aceasta din urma aratandu-se interesata sa ajute gruparea din Dealul Florilor. "Multumesc doamnei primar Godja pentru deschiderea si modul in care m-a primit atat dansa cat si consilierul dansei, Virgil Codrea, care e unul dintre cei mai mari fotbalisti ai Sighetului in viata. Stim ca domnul Emeric Dembrovschi a decedat si mai sunt o serie intreaga de jucatori, gen Roman. Le multumesc pentru modul si deschiderea vizavi de acest fenomen fotbalistic, este un lucru pe care l-am gasit la dansii care pur si simplu m-a ascinat si m-a atras ca un magnet pentru a veni la Sighet", a mai adaugat Dan Hotico.

Echipa de fotbal va primi din partea Primariei Baia Mare pana cel tarziu in luna septembrie suma de aproximativ 40.000 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.