Baia Mare: De ce iubesc Cătălin Cherecheş, Mircea Man şi Liviu Titus Paşca ţara în care s-au născut?

Baia Mare: De ce iubesc Cătălin Cherecheş, Mircea Man şi Liviu Titus Paşca ţara în care s-au născut?

Sunt maramureşeni cu funcţii înalte şi au mereu un cuvânt de spus pentru viitorul comunităţii pe care o conduc. Uneori mai fac câte un bine şi celor care le oferă încrederea prin vot, alteori primează doar interesul lor personal. Însă mai presus de toate sunt români. Iar astăzi, de 1 Decembrie, o parte dintre cele mai reprezentative personalităţi politice din judeţ au argumentat de ce iubesc România.

Primarul municipiului Baia Mare, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş dar şi senatorul PNL, Liviu Titus Paşca, au declarat astăzi, pentru TV Sighet, care sunt principalele motivele pentru care iubesc această ţară. "Este spaţiul în care mă simt într-un fel inspirat de tot ceea ce înseamnă rădăcini care de-a lungul veacurilor, şi din zona familiei mele dar şi din zona tuturor care au clădit acest neam, mă insuflă şi îmi dau energie", a mărturisit Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare. "Iubesc România de când eram mic şi cred că este cea mai frumoasă ţară, cea mai importantă pentru noi toţi românii şi sunt convins că momentele grele nu ne fac altceva decât să ne întărească, să o iubim mai mult, şi cred că sunt unul dintre cei care pot spune cu tărie că Ziua Naţională a României e în fiecare zi. M-am născut în această ţară, iubesc această ţară, este cea mai frumoasă ţară pentru mine din lume", a spus Mircea Man, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş. "Aici m-am născut, m-am născut la Copalnic Mănăştur la 25 de kilometri sud-est de Baia Mare. În al doilea rând, iubesc România pentru oamenii minunaţi. Primii oameni pe care i-am cunoscut au fost tata, mama, familia, cetăţenii din comună şi mai apoi am cunoscut şi cetăţeni din zonele învecinate, chiar de la Bucureşti, de la mare, în plimbările mele anual, în vară, către mare. Aşa cum spunea şi Maiestatea Sa, cu ocazia discursului din 25 octombrie, noi am preluat această ţară de la strămoşii noştri şi ar fi bine să o lăsăm urmaşilor noştri într-o situaţie mai bună", a susţinut senatorul PNL, Liviu Titus Paşca.

Astăzi, de ziua României, cu siguranţă sunt mulţi români care îşi deplâng soarta însă cu toate acestea, îşi urează La mulţi ani şi speră în vremuri mai bune.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.