Baia Mare: concurs de protectie civila

Baia Mare: concurs de protectie civila

Elevi de la 11 unitati de invatamant din Maramures au participat ieri la concursul cu tematica de protectie civila "Cu viata mea apar viata". La competitia organizata de Inspectoratul Scolar in colaborare cu I.S.U. Maramures au luat parte atat scoli generale cat si licee. La start s-au aliniat sapte echipaje de la scolile generale din judet si patru de la licee.

Concursul desfasurat la Scoala Generala "Vasile Alecsandri" din Baia Mare a cuprins trei probe: una teoretica si doua practice: "transportul asistat al unui accidentat asezat pe targa, pe distanta de 50 m", "deplasarea cu masca pe figura intr-un raion de obstacole, contaminat". Pentru ca toti concurentii s-au descurcat neasteptat de bine, departajarea s-a facut cu dificultate. Astfel, clasamentul la licee arata in felul urmator: locul I – Colegiul Tehnic "C.D. Nenitescu" Baia Mare; locul II – Colegiul National "Gheorghe Sincai" Baia Mare; locul III – Grup Scolar Sanitar; locul IV – Colegiul Tehnic "Transilvania" Baia Mare. In ceea ce priveste clamanetul scolilor generale, elevii de la "Nicolae Balcescu" Baia Mare s-au dovedit a fi cei mai buni. Pe locul II s-a clasat Scoala Generala "Octavian Goga" Baia Mare; locul III – Scoala Generala "Petre Dulfu" Baia Mare; locul IV – Scoala Generala "Ion Luca Caragiale" Baia Mare; locul V – Scoala Generala cu clasele I-VIII Miresu Mare; locul VI – Scoala Generala "Alexandru Ioan Cuza" Baia Mare; locul VII – Scoala Generala "Mihail Sadoveanu" Baia Mare.

Echipele de pe primele trei locuri, la ambele categorii, au primit diplome si cupe. Au mai fost acordate diplome de fair-play echipajelor de la Colegiul Tehnic "Transilvania" si Scoala Generala "MIhail Sadoveanu" Baia Mare. De asemenea, echipajele care s-au clasat pe primul loc, la cele doua categorii, s-au calificat in etapa urmatoare a competitiei, cea pe regiunea de dezvoltare, care se va desfasura in ultima decada a semestrului II al anului de invatamant in curs. Si pentru ca Ziua Copilului este aproape, la final, toti concurentii au primit dulciuri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.