Baia Mare: Campania electorala pentru functia de deputat incepe in 6 august

Baia Mare: Campania electorala pentru functia de deputat incepe in 6 august

Campania electorala pentru functia de deputat din Colegiul 2 Baia Mare Est incepe in data de 6 august. Aceasta se va incheia in data de 20 august, la ora 07:00.

In termen de 15 zile de la stabilirea datei alegerilor (cel mai tarziu pana in data de 21 iulie), prefectul Sandu Pocol poate modifica prin ordin, daca situatia o impune, numerotarea sectiilor de votare cuprinsa in Registrul sectiilor de votare. Termenul limita pentru depunerea candidaturilor la alegerile partiale pentru functia de deputat in Colegiul Uninominal nr. 2 este 1 august a.c. Prefectul si presedintele Tribunalului Maramures pot intocmi pana la data de 3 august a.c. listele cu persoanele care pot fi desemnate, potrivit legii, presedinti ai birourilor electorale ale sectiilor de votare si loctiitori ai acestora. Prefectul Sandu Pocol va transmite aceste liste la Autoritatea Electorala Permanenta pana cel tarziu la data de 6 august. Numarul de candidaturi ramase definitive vor fi centralizate de Biroul Electoral Centrala pana cel tarziu in 8 august.

Pana la data de 13 august, prefectul Sandu Pocol trebuie sa prezinte membrilor biroului electoral de circumscriptie macheta buletinului de vot pentru alegerile partiale. Imprimarea buletinelor de vot si confectionarea stampilelor cu mentiunea "VOTAT" se realizeaza de catre biroul electoral prin intermediul prefectului pana cel tarziu la data de 16 august a.c.

Procesul electoral al alegerilor partiale pentru functia de deputat vacanta in Colegiul Uninominal nr. 2 Circumscriptia Electorala nr. 6 Maramures incepe in data de 21 august, la ora 07:00, iar votarea se incheie la ora 21:00. Biroul Electoral Central va publica in Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, rezultatul alegerilor partiale pentru functia de deputat.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.