Baia Mare: Atacuri şi ironii între USL si PDL Maramures

Baia Mare: Atacuri şi ironii între USL si PDL Maramures

Încă nici nu a început campania electorală propriu-zisă pentru alegerile din 21 august că în taberele USL şi PDL Maramureş au început deja să apară o serie de ironii şi atacuri la adresa celor doi candidaţi, Florin Tătaru şi Mariana Pop.

Cele două partide se întrec în a organiza conferinţe de presă pentru a-şi prezenta programul de campanie dar şi pentru a face atacuri unii la adresa altora sau pentru a da replici la cele auzite. Spre exemplu ieri, democrat liberalii maramureşeni au ţinută să atragă atenţia asupra candidatului USL, prezentând cu această ocazie o serie de date care ar sugera proasta gestionare a segmentului economic din cadrul Direcţiei Silvice, unde Florin Tătaru deţine o funcţie de conducere. "Realizări mult sub potenţialul Direcţiei Silvice Maramureş în ceea ce priveşte producţia silvică, respectiv cifra de afaceri şi profit comparativ cu realizările unor direcţii silvice care administrează suprafeţe mai mici de 50%. Lipsa de implicare în ceea ce priveşte valorificarea activelor care nu mai sunt utile în producţie. Dacă cu asemenea oameni vor să facă revoluţie, atunci îi întrebăm ce revoluţie vor să facă. Este doar un răspuns pentru că pretendentul este pretendent cam la toate, a ocupat multe funcţii în deconcentrate, deci tot timpul i se pregătea ceva ca să îi fie bine. Am văzut că prietenii USL-aşi pregătesc o revoluţie. Eu mă întreb ce revoluţie îşi doresc, una a la Grecia? Dacă măsurile pe care Guvernul Boc nu le-ar fi luat, probabil că astăzi eram în stradă", a susţinut ieri preşedintele Partidului Democrat Liberal Maramureş, Mircea Man, în cadrul conferinţei de presă.

Şi Uniunea Social Liberală Maramureş a organizat astăzi o conferinţă de presă, pentru a răspunde atacurilor venite dinspre tabăra portocalie. "Această reacţie a domnului preşedinte a tuturor maramureşenilor pe noi ne bucură. Este o reacţie de criză. În momentul în care îţi pierzi echilibrul ai şi asemenea ieşiri în decor. Nu ştiu ce funcţie ocupă domnia Sa în echipa de campanie a PDL-ului pentru că nu a fost anunţată această echipă dar vroiam să vă spun că eu interpretez aceste lucruri nu ca un atac direct la Florin Tătaru ci ca un atac la partenerul de guvernare, care este UDMR-ul. Având în vedere că directorul Direcţiei Silvice este domnul Şaerli, consider că există un reglaj de conturi la nivel local din partea domnului preşedinte faţă de cei care reprezintă Direcţia Silvică", este de părere directorul de campanie al USL, Cristian Anghel.

Cristian Anghel, purtătorul de cuvânt al candidatului USL, a mai prezentat astăzi în cadrul conferinţei de presă, indicatorii de performanţă pe ultimele şase luni ai Direcţiei Silvice Maramureş, care sunt îndepliniţi în proporţie de 99%. Datele făcute publice ieri de către Mircea Man sunt complet eronate, spun cei din USL.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.