Arborii de pe aleea de la Grădina Morii, devin ameninţători

Arborii de pe aleea de la Grădina Morii, devin ameninţători

Copacii ornamentali de pe Aleea Parcul Gradina Morii ridica mari dificultati proprietariilor de locuinte din zona.  Decenii la rand castanii, frasinii si paltinii   au vegheat strada si locuitorii, insa acum sunt mai degraba o povara pentru proprietarii de pe strada Mihai Eminescu .  Radacinile uriase, isi fac loc prin gardurile oamenilor, ajungand sa distruga fundatiile caselor si sa invadeze beciurile gospodariilor.
Neacsu Lileana,  o localnica de pe strada Mihai Eminescu, este nemultumita de faptul ca de o luna si jumatate, se duce zilnic la Primaria Sighet pentru a-si spune of-urile,  insa nimeni nu ii sare in ajutor. A facut nenumarate plangeri vizavi de paltinul din fata casei sale, care incetul cu incetul ii distruge locuinta, insa masurile intarzie sa apara. Pana acum s-a ales doar cu promisiuni.
 La fiecare adiere de vant, femeia tremura de frica. Crengile uscate ale paltinului ar putea sa-i cada peste casa si sa-i distruga acoperisul. Dupa furtuna de saptamana trecuta, a scapat” ieftin”, “doar cateva tigle de pe casa au fost sparte”, ne-a marturisit femeia.
  Nu doar Neacsu Lileana  are de patimit din cauza radacinilor uriase ale arborilor crescuti pe  aleea Parcul Gradina Morii, ci si vecinii din zona.  Daca situatia nu se va remedia intr-un fel sau altul,  iar autoritatile locale nu vor lua atitudine, femeia este hotarata sa dea autoritatile in judecata, sperand totodata ca va  primi si  despagubiri pentru daunele produse pana acum.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.