676 de profesori din Maramureş s-au înscris pentru concursul de suplinitori care va avea loc mâine, 4 august

676 de profesori din Maramureş s-au înscris pentru concursul de suplinitori care va avea loc mâine, 4 august

Maine la Colegiul Tehnic Anghel Saligny din Baia Marte si la structura subordonata – Colegiul National Vasile Lucaciu din Baia Mare se va desfasura concursul pentru suplinitori. La acest concurs s-au inscris 676 de profesori din Maramures.
Concursul se va desfasura pe parcursul a patru ore, iar profesorii trebuie sa fie prezenti in salile de examen pana cel tarziu la ora 9:00. La repartizarea posturilor vacante vor avea prioritate cei care au participat la concursul de titularizare din luna iulie. Astfel, un candidat care va obtine nota 10 la concursul de suplinire, isi va alege postul abia dupa cel care a luat 5 la titularizare.In acest moment, in judetul Maramures au ramas neocupate circa 55 de catedre titularizabile, insa participantii la concursul de maine, 4 august, nu le vor putea ocupa decat din postura de suplinitori.
Important de precizat este faptul ca persoanele care au fost eliminate la concursul din 13 iulie pentru frauda sau tentativa de frauda nu vor putea participa la concursul de maine.
Rezultatele vor fi afisate in data de 8 august, iar contestatiile pot fi depuse in perioada 8-9 august. Rezultatele finale vor fi afisate pe 11 august.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.