Baia Mare: 314 bilete de tratament, pentru luna august, la Casa Judeţeană de Pensii Maramureş

Baia Mare: 314 bilete de tratament, pentru luna august, la Casa Judeţeană de Pensii Maramureş

Pentru sejururile corespunzătoare lunii august, Casa Judeţeană de Pensii Maramureş a primit un număr de 314 bilete de tratament. Persoanele vârstnice care au solicitat un tichet pentru această perioadă trebuie să se prezinte la sediul instituţiei pentru a consulta listele cu beneficiarii biletelor de tratament.

Cele 314 bilete de tratament pentru pensionarii maramureşeni au fost primite de Casa Judeţeană de Pensii la începutul acestei săptămâni. Aproximativ 60 de bilete au fost repartizate pentru staţiunea 1 Mai şi 30 la Ocna Şugatag. De asemenea, au fost alocate bilete şi pentru staţiunile de pe litoralul românesc, în special pentru Saturn şi Mangalia. Persoanele cu afecţiuni cardio-vasculare au solicitat bilete de tratament la Covasna şi Vatra Dornei. Reprezentaţii Casei Judeţene de Pensii Maramureş se arată mulţumiţi de numărul de bilete primite şi totodată de faptul că reuşesc să acopere cea mai mare parte a cererilor pentru această perioadă. De la începutul anului şi până în prezent, 6.300 de pensionari maramureşeni şi-au depus cereri în vederea obţinerii biletelor de tratament însă doar 2.800 de pensionari au reuşit să obţină un astfel de tichet. Există şi staţiuni care nu reprezintă interes pentru vârstnici. Sângeorz Băi, Amara şi Buziaş sunt în topul listei drept urmare şi biletele alocate acestor staţiuni sunt mai puţine. De regulă, CJP Maramureş primeşte lunar între două şi patru bilete de tratament pentru aceste staţiuni balneoclimaterice, în funcţie de doritori.

Primele serii din luna august vor începe în zilele de 13, respectiv 14, listele fiind deja afişate la sediul instituţiei. O parte din bilete au fost deja alocate de către beneficiarii care au fost contactaţi de personalul Casei de Pensii în vederea ridicării lor. Cei care şi-au depus cereri pentru această perioadă dar nu au fost încă anunţaţi sunt rugaţi să consulte liste afişate. În cazul în care vor rămâne tichete la sfârşitul seriei, Casa Judeţeana de Pensii le va scoate la liber pentru doritorii care nu au obţinut bilete de tratament în această serie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.