AU AVUT DE LUCRU POLIȚIȘTII: 33 de persoane suspecte de comiterea unor infracțiuni au fost depistate într-o săptămână

AU AVUT DE LUCRU POLIȚIȘTII: 33 de persoane suspecte de comiterea unor infracțiuni au fost depistate într-o săptămână

 33 de persoane bănuite de comiterea de infracţiuni au fost identificate,  două persoane declarate dispărute au fost depistate, iar alte trei reținute și ulterior arestate preventiv. Acesta este bilanțul săptămânii trecute al polițiștilor maramureșeni.

 În perioada 3-11 noiembrie, poliţiştii maramureşeni au organizat 10 acţiuni punctuale pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. De asemenea, pe parcursul săptămânii trecute s-a intervenit la peste 170 evenimente de natură judiciară sau privind siguranţa publică şi rutieră. Pe lângă infracțiuni, pentru neregulile constatate au fost aplicate 83 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru abateri de la legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost în valoare de aproximativ 27.000 de lei. De asemenea au fost confiscate bunuri în valoare de 108.000 de lei.
Poliţiştii au intervenit pentru soluţionarea a 15 accidente de circulaţie, iar în cadrul acţiunilor organizate au fost constatate 15 infracțiuni rutiere, cele mai multe pentru consum de alcool. Au fost reținute 55 permise de conducere şi au fost retrase 34 certificate de înmatriculare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.