Asistentii personli ai persoanelor cu handicap din Maramures vor pleca marti la Bucuresti pentru a picheta Ministerul Muncii

Asistentii personli ai persoanelor cu handicap din Maramures vor pleca marti la Bucuresti pentru a picheta Ministerul Muncii

 Asistentii personli ai persoanelor cu handicap din Maramures vor pleca marti la Bucuresti impreuna cu liderul Cartel ALFA, Florin Hossu, pentru a protesta la Ministerul Muncii. Acestia vor cere guvernantilor plata tuturor salariilor restante dar si revizuirea noii legi a asistentei sociale.

Asistentii persoanelor cu handicap din Maramures nu si-au luat salariile de patru luni de zile, iar in aceasta situatie se regasesc in jur de 1.300 de asistenti personali la nivel de judet. 100 dintre acestia s-au organizat si vor pleca marti seara inspre capitala, acolo unde spera ca li se va da ascultare.
Liderul Cartel Alfa Maramures, Florin Hossu este de parere ca asa cum guvernantii isi iau salariile luna de luna, in ciuda faptului ca nu prea le merita, acesti oameni care nu-i pot abandona nici macar pentru o zi pe cei pe care ii au in grija, au tot dreptul sa fie recompensati la timp pentru asta.
Protestatarii vor picheta Ministerul Muncii miercuri 16 noiembrie in intervalul orar 11:00- 13:00 si sunt determinati sa nu se lase pacaliti cu promisiuni desarte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.