Asigurarea ordinii publice în zona montană

În perioada 17-19 ianuarie a.c., Clubul Sportiv Şcolar Baia Sprie organizează Cupa „C.S.S. Baia Sprie” la schi alpin, eveniment ce se va desfăşura în zona stațiunii montane Şuior.

Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Şuior vor asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării probelor la această manifestare sportivă și vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional. Jandarmii vor fi prezenţi în zona pârtiilor de schi pregătiţi să ia măsuri în caz de tulburare a ordinii publice sau de rătăcire pe traseele montane.

,,Iubitorii sporturilor de iarnă trebuie să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locurile de desfăşurare, în apropierea şi în locurile unde au loc competiţiile sportive, să respecte prevederile legale în vigoare pe perioada stării de alertă  iar la nevoie pot solicita sprijinul jandarmilor montani fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112”    – spune  Maior, Radu Vasile Nicolae, purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureș.

                                     

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.