”Armonii de toamnă”prin ochi de copil

În cadrul activității ”Armonii de toamnă”, preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit nr.27 din Baia Mare au pregătit o expoziție de desen pe care au vernisat-o la Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu”. Trăirile copiilor au fost exprimate prin culoare ș idei ingenioase de a reda anotimpul toamna.

Proiectul educațional se numște ”Călătorie în lumea poveștilor”, proiect ce face parte din calendarul activităților realizate de grădiniță în parteneriat cu Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu”. Expoziția este rezultatul activităților dedicate toamnei.

”Prin această expoziție copiii își exprimă trăirile, lor le place să lucreze cu culoarea, de aceea lucrările lor sunt vesele, sunt pline de culoare, așa cum văd ei anotimpul toamna.  Denumirea ”Armonii de toamnă”a fost inspirată din cuvântul ”armonie”, care în Dex înseamnă atât potrivirea desăvârșită a elementelor unui întreg, având în vedere că lucrările expoziției au fost realizate de toți preșcolarii grădiniței împreună cu doamnele educatoare, cât și buna înțelegere între una și mai multe persoane sau instituții, în cazul nostru Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu”, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Grădinița cu Program Prelungit nr.27 din Baia Mare. Un alt sens al cuvântului ”armonie” se poate descoperi din îmbinarea armonioasă a culorilor din lucrările copiilor, precum și îmbinarea mai multor sunete în sunete sau poezie așa cum sunt prezentate în această expoziție”, spune Alexandrina Botiș, directorul Grădiniței cu Program Prelungit nr.27, din Baia Mare.

Expoziția de astăzi este o încununare a activităților dedicate toamnei realizate de preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit nr.27 din Baia Mare,

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.