Aproape 90 de persoane urmărite şi 21 de maşini furate au fost găsite în ultima săptămână

Aproape 90 de persoane urmărite şi 21 de maşini furate au fost găsite în ultima săptămână
Poliţiştii români, în colaborare cu autorităţi străine, au găsit, în ultima săptămână, aproape 90 de persoane ale căror semnalmente au fost introduse în Sistemul Informatic Schengen (SIS) şi 21 de maşini furate sau căutate pentru a fi folosite ca probe în anchete.
În perioada 2-8 iulie, în România au fost găsite 52 de persoane ce fac obiectul unor semnalări în SIS, prin schimbul de date în cadrul Biroului SIRENE, se arată într-un comunicat de presă de duminică al Poliţiei Române.
Poliţiştii români au pus în aplicare zece mandate europene de arestare şi au găsit cinci persoane ce fuseseră date dispărute. De asemenea, aceştia au depistat 22 persoane urmărite pentru a participa la o procedură judiciară.
Alte 32 de persoane urmărite internaţional de Poliţia Română, dintre care 27 aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, au fost găsite de autorităţile străine pe teritoriul altor ţări.
În urma schimbului de date şi informaţii prin Biroul SIRENE au fost găsite în România 18 autoturisme căutate pentru a fi confiscate sau folosite ca probe de autorităţi din alte state membre Schengen. Alte trei maşini căutate de autorităţile române au fost depistate în alte state.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.