ANIVERSARE: Mircea Ionescu Quintus, serbat de liberali la 99 de ani

ANIVERSARE: Mircea Ionescu Quintus, serbat de liberali la 99 de ani

 Mircea Ionescu Quintus a fost sărbătorit, vineri seară, la Ploieşti, de membri PNL Prahova, alături de co-preşedinţii PNL, Alina Gorgiu şi Vasile Blaga, la împlinirea a 99 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mircea Ionescu Quintus a declarat că a fost sunat de foarte multă lume. Printre cei care au vrut să-l felicite s-a numărat şi premierul României, Dacian Cioloş.
“ Surpriza mare am avut-o la telefonul domnului Cioloş. Eu îl cunoşteam că am fost împreună acum câţiva ani în guvernul Tăriceanu, dar nu-l mai văzusem. Nu mă aşteptam. A fost foarte drăguţ” a declarat Mircea Ionescu Quintus.
Preşedintele de onoare al PNL a declarat că şi Ion Iliescu l-a sunat pentru a-l felicita.
“ Mi-a dat telefon. Eu am uitat, îmi pare rău, de ziua lui. A zis aşa: E bine că în ţara aceasta cele două mari partide au asemenea preşedinţi de onoare. Şi am zis că aşa este” a mai spus liberalul.
Preşedintele de onoare al PNL a mai declarat că sprijină formaţiunea politică din care face parte şi îşi doreşte ca partidul să câşige alegerile locale.
“ Îmi doresc să câştigăm alegerile, este prima dorinţă. Apoi, să continuăm întinerirea pentru că partidul e tânăr. Cu un moş ca mine s-a întinerit văzând că e este bine să nu fii prea bătrân, probabil” a mai spus Quintus.
Mircea Ionescu Quintus a fost sărbători de colegii de partid la Sala Sporturilor Olimpina din Ploieşti, înainte de lansarea candidaţilor PNL la primăriile din judeţ.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.