HOROSCOP: Ce ne rezervă astrele pentru sâmbătă, 19 martie

HOROSCOP: Ce ne rezervă astrele pentru sâmbătă, 19 martie

 Berbec 

Finalul acestei săptămâni aduce chef de distracţii şi posibilităţi de a petrece mai mult timp cu persoană iubita sau copiii. Alcătuieşte un plan de activităţi, ţinând cont şi de propunerile celor dragi. Totuşi, neplăceri pot apărea dinspre segmentul profesional sau din cauza unor afecţiuni ale picioarelor sau sistemului digestiv. Fii prudent şi nu forţă notă! Te poţi distra foarte bine dacă-i laşi pe alţii să dirijeze acţiunile voastre comune. 
 
Taur 
În familie se conturează treburi gospodăreşti, dar şi discuţii aprinse cu cei dragi la sfârşitul acestei săptămâni. Probabil că din cauza unor prieteni sau pentru că tu eşti preocupat mult de îndatoririle profesionale ai lăsat în umbră chestiuni familiale importante. Acum este bun prilej de a rezolva lucrurile şi chiar de a-i reuni pe cei dragi la mese festive, organizate de ţine în secret, dar pe gustul tuturor. Cu toţii îţi vor fi recunoscători. 
 
Gemeni 
Weekendu-ul îţi aduce întâlniri şi dialoguri cu persoane din anturajul apropiat. Schimbul de păreri şi idei va fi deosebit şi util. Profită de faptul că poţi discuta liber şi mai ales că poţi obţine sfaturi de bună calitate. Unii au nevoie de aprecierile sau criticile tale. Însă abordează totul cu o atitudine calmă, relaxată, dar fii deschis sincer spre problemele celorlalţi. Chiar ai şanse să aduci bucurie şi intelpciune în viaţă multora. 
 
Rac 
Este rost de câştiguri la sfârşitul acestei săptămâni. Dinspre segmentul profesional vei primi fie salariul, fie o prima, fie cadouri sau favoruri importante. Fii prudent şi nu te hazarda în discuţii ample sau în cheltuieli care depăşesc bugetul disponibil. Cei dragi vor dori să profite de pe urmă veniturilor tale, însă cu măsură ai putea să le oferi câte ceva din preaplinul tău. Apar informaţii deosebite vizavi de condiţiile de muncă. 
 
Leu 
Weekend-ul îţi aduce multă energie şi dorinţa de a te implică în tot soiul de activităţi. Pentru că simţurile extrasenzoriale sunt accentuate, ghidează-te cu încredere după ele. Ai şanse să alcătuieşti planuri noi de viitor, să stabileşti relaţii de bună calitate, dar mai ales să găseşti soluţii deosebite pentru a-ţi mari veniturile. Ţine pentru ţine ideile sau revelaţiile din aceste zile, altfel există riscul să-ţi fie distorsionate. 
 
Fecioară 
Ai nevoie de odihnă şi detaşare de tumultul cotidian la sfârşitul acestei săptămâni. Posibil totuşi să sii solicitat de către sarcinile profesionale sau, cei dragi vor avea nevoie de compania şi sfaturile tale. Dozandu-ţi eforturile şi alegând priorităţile vei reuşi să depăşeşti totul cu bine. Tensiunile dintre ţine şi ceilalţi sunt accentuate, însă tu eşti cel care se transformă şi astfel pare mai greu să fii atent la lumea înconjurătoare. 
 
Balanţă 
Dialogurile cu prietenii sunt importante la finalul acestei săptămâni. Schimbul de idei şi păreri personale îţi va aduce lămuriri privitoare la segmentul profesional, dar şi pentru îmbunătăţirea sănătăţii. Posibile neplăceri pot apărea dinspre partenerul de viaţă, care te susţine financiar prea puţin, faţă decât ai dori tu. Totuşi ţine cont de spusele celor apropiaţi. A te lasă numai pe mâna prietenilor este periculos. 
 
Scorpion 
Se conturează întâlniri cu multă lume, chiar şi în mediul virtual, dacă materializarea propriu-zisă este puţin posibilă sau o împiedici tu în vreun fel. Dialogurile pe teme socio-profesionale sunt frecvente, astfel că va trebui să explici fie şefilor, fie unor apropiaţi care au nevoie de sprijinul tău, modul în care îţi desfăşori activitatea profesională la serviciu. Însă, atât persoană iubita cât şi copiii îţi vor solicită atenţia şi eforturile. 
 
Săgetător 
Un weekend potrivit pentru a filozofa pe marginea situaţiilor în care eşti implicat. Ţi se pot alătură în discuţii membrii familiei, rudele sau prietenii apropiaţi. Lasă-i şi pe alţii să vorbească! A poveşti acum despre slăbiciunile sau intenţiile tale de viitor este păgubos, pentru că unii te pot înţelege greşit, etichetandu-te drept ce nu eşti. Activităţile culturale, planurile de călătorie sau de studii reprezintă teme de luat în seama. 
 
Capricorn 
La sfârşitul acestei săptămâni vor aprea discuţii financiare cu persoanele din anturajul apropiat. Este posibil că cineva drag să aibă nevoie de sprijinul tău material, să-ţi ceară bani sau bunuri cu împrumut sau tu la rândul tău să fii nevoit să achiţi datorii vechi către anumite persoane. Fii prudent în tot ce ţine de aspectele financiare, pentru că erorile de gândire şi comunicare sunt accentuate. Unii doresc să profite de pe urmă ta. 
 
Vărsător 
Datorită banilor sunt posibile discuţii aprinse în relaţiile parteneriale, atât sâmbătă cât şi duminică. Se pare că veniturile tale, fie ştii numai tu de ele, fie fluctuează atât de mult, încât apar neplăceri serioase în cheltuielile comune cu aceste persoane. Unii te sfătuiesc de bine, astfel că ar fi minunat să ţii cont de spusele sau îndemnurile lor. Poţi diminua orice diferend dacă-i priveşti pe toţi ceilalţi drept prietenii tăi de nădejde. 
 
Peşti 
Zilele acestui final de săptămâna îţi aduc activităţi de rutină, atât în plan profesional, cât şi plan personal. Posibil să te simţi copleşit, deoarece tinzi să te implici în prea multe treburi deodată. Organizează-ţi riguros timpul şi resursele! Te poţi pierde într-un labirint de detalii şi treburi care de fapt te împiedică să ajungi la scopul propus. Odihneşte-te, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Apelează cu încredere la terapii naturiste.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.