Angelina Jolie şi Brad Pitt se pregătesc de nuntă? După şase ani şi şase copii se pare că celebrul cuplu planifică o ceremonie în Franţa

Angelina Jolie şi Brad Pitt se pregătesc de nuntă? După şase ani şi şase copii se pare că celebrul cuplu planifică o ceremonie în Franţa
Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt pregătiţi să se căsătorească de dragul celor şase copii ai lor, potrivit presei din Statele Unite. După şase ani împreună şi şase copii, cel mai fermecător cuplu de la Hollywood se pregăteşte de o nuntă intimă, undeva în sudul Franţei.
Ceremonia probabil va fi foarte diferită de nunta de aproape un milion de dolari pe care Brad Pitt a avut-o când s-a căsătorit în 2000 cu Jennifer Aniston, potrivit 

Potrivit revistei US Weekly, ceremonia ar putea avea loc la într-un castel renovat recent, Miravel – Correns, Franţa, care are propria capelă, veche din secolul XVI.
Zvonuri lansate anterior susţineau că celebrul cuplu se va căsători în India, insulele Seychelle sau New Orleans, tote dovedindu-se până la urmă false.
Însă US Weekly a insistat că trei surse separate au confirmat că va fi o nuntă în "următoarele luni".
Brad Pitt, în vârstă de 47 de ani, care militează de mulţi ani pentru egalitate în ceea ce priveşte dreptul la căsătorie, a declarat, în trecut, că nu se va căsători cu partenera lui de viaţă până când nu vor beneficia toţi de aceleaşi drepturi, homosexuali sau heterosexuali.
Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.