Amenzi de peste 6 800 lei au fost acordate pe drumurile publice din judeţ

Amenzi de peste 6 800 lei au fost acordate pe drumurile publice din judeţ

În noaptea de 27/28.04.2011, între orele 23,00–02,00 poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Borşa, în cooperare cu jandarmi ai Secţiei Vişeu–Borşa, au efectuat o acţiune vizând prevenirea accidentelor rutiere, prevenirea faptelor cu violenţă şi respectarea programului de funcţionare a localurilor publice.
65 de autovehicule au fost controlate şi 46 de conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest;
De asemenea, în preajma unor localuri publice au fost legitimate aproape 80 de persoane; în total au fost constatate 23 de contravenţii şi s-au aplicat amenzi în valoare de peste 6.800 lei; dintre acestea, majoritatea au fost la regimul circulaţiei pe drumurile publice
    Şi la Cavnic a avut loc o activitate, ieri, împreună cu reprezentanţii Registrului Auto Român Maramureş, pe DJ 184. Oamenii legii au vizat în special verificarea existenţei inspecţiilor tehnice ale autovehiculelor. Cu această ocazie au fost depistate însă şi alte abateri de la normele rutiere, în total 12. Amenzile contravenţionale aplicate au fost în valoare de 1.400 lei. Au fost ridicate şi patru certificate de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.