Altercaţie într-un magazin din Baia Mare

Altercaţie într-un magazin din Baia Mare

La dispeceratul Jandarmeriei Maramureş, s-a primit o sesizare referitoare la faptul că în incinta unui complex comercial situat pe B-dul Bucureşti din Baia Mare, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă de jandarmerie care i-a identificat pe Alina P. de 25 ani şi Sergiu P. de 22 ani, ambii din Baia Mare, care sunt susceptibili de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.
Într-una din zilele săptămânii trecute, în boxa unde Alina P. este vânzătoare, au intrat două femei, una solicitându-i să probeze o pereche de pantofi. Aceasta a refuzat-o şi i-a cerut să părăsească boxa, însă Ghizela V. n-a vrut să plece, iar după mai multe schimburi de replici, în timpul altercaţiei, a fost lovită în cap cu pantoful de către vânzătoare. Între timp, Alina P. a luat legătura telefonic cu soţul ei, care s-a deplasat la magazin şi văzând-o pe Ghizela V. că aştepta sosirea jandarmilor împreună cu angajaţii firmei de pază, s-a apropiat prin spatele acesteia şi a lovit-o cu pumnul şi palma peste cap, însă a fost oprit de către reprezentanţii firmei de pază şi condus la punctul de control până la sosirea jandarmilor.
Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.