VIDEO | Amenzi de peste 13.000 de lei pentru șoferi în cadrul acțiunii T.I.S.P.O.L. – Speed

Poliţiştii maramureşeni au fost prezenţi ieri pe drumurile publice pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea șoferilor cu privire la riscurile la care se expun prin încălcarea regulilor de circulaţie, în special a regimului legal de viteză, în cadrul acţiunii T.I.S.P.O.L – Speed. S-au dat 57 de amenzi în valoare totală de peste 13.000 de lei.

Acțiunea, coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, se desfășoară în toată țara în perioada 1 – 7 aprilie, fiind înscrisă în Calendarul de activităţi al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (T.I.S.P.O.L.)  pentru anul 2019.

Controalele Poliţiilor Rutiere din Europa vizează respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și al celei excesive. Polițiștii vor folosi toate aparatele radar disponibile.

Astfel, marți, pe drumurile publice din zona de competenţă a poliţiilor orăşeneşti Seini, Târgu Lăpuş, Dragomireşti şi a secţiilor rurale Bogdan Vodă şi Sarasău au fost verificate 125 de autovehicule şi au fost aplicate 57 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 13.000 lei.

 Și azi se fac controale, în cadrul acțiunii Speed Marathon.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.