VIDEO | Alte patru cazuri de COVID-19 în Maramureș

A scăzut numărul infectărilor cu noul coronavirus față de media din ultimele zile. 250 de persoane au fost testate pozitiv la COVID-19 în România în ultimele 24 de ore. Patru dintre cazurile noi sunt în Maramureș. La terapie intensivă sunt internate 227 de persoane. 

Până astăzi pe teritoriul României, au fost confirmate 29.223 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 21.413 au fost externate, dintre care 20.213 de pacienți vindecați și 1.200 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 18 decese. 17 dintre decese sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. Pentru 1 deces nu au fost raportate comorbidități. Față de bilanțul de ieri, numărul testelor noi a fost de 4.614.

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat în sistem integrat 81 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore. Au fost angrenate 120 de efective pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru paza locațiilor de carantinare, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate.

S-au verificat peste 120 de agenți economici. Au fost aplicate, în context, 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 14500 lei. Prin punctele de trecere a frontierei de stat au intrat în țară 586 de maramureșeni. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.