VIDEO | Alte cinci centre noi de vaccinare au fost deschise în Maramureș

Alte cinci centre noi de vaccinare au fost deschise în Maramureș.Până în momentul de față peste 44 000 de maramureșeni au fost imunizați cu vaccinul anti Covid -19.

În Maramureș sunt asigurate toate dozele de vaccin necesare pentru efectuarea rapelului, dar și pentru cei care s-au programat deja pentru vaccin, pe platformă.

Sunt asigurate dozele pentru rapel, pentru toate persoanele care s-au  imunizat cu prima doză. De asemenea, sunt asigurate toate dozele de vaccin pentru persoanele care sunt programate pe platformă, la nivelul județului nostru. S-au primit și azi doze de vaccine Pfizer pentru rapel, respectiv, AstraZeneka, pentru persoanele care sunt programate pe platformă. Avem până la acest momentul, la nivelul județeului, asta însemnă până aseară la ora 20:00, când s-au închis centrele de vaccinare, peste 44 000 de cetățeni imunizați, dintre care peste 25 000 cu prima doză, iar alte 18 000 de persoane au fost imunizate inclusiv cu rapel”, precizează Dan Bucă, purtător de cuvânt Prefectura Maramureș.

Începând de luni, 1 martie , 130 de cabinete noi devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer la nivelul țării .

”La nivelul județului Maramueș, începând din 1 Martie vor fi 5 fluxuri de vaccinare, dintre care două fluxuri la un centru nou de vaccinare din orașul Baia Sprie, respectiv alte trei centre existente de la Seini, Șomcuta Mare și Ulmeni. Putem să vă spunem că programarea pe aceste centre se poate face începând de sâmbătă, 27 februarie și se adresează persoanelor vulnerabile care fac parte din etapa a II-a, respectiv persoane cu boli cornice, cu vârste de peste 65 de ani și persoane cu dizabilități”, menționează Dan Bucă, purtător de cuvânt Prefectura Maramureș.

Persoanele se pot programa direct pe platform sau prin intermediul medicul curant, a medicului de familie sau prin Direcțiile de Asistență Socială.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.