Alcoolemii record pe şoselele din Maramureş: un bărbat şi o femeie conduceau cu peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat

Alcoolemii record pe şoselele din Maramureş în weekend. Un bărbat şi o femeie conduceau cu peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a și făcut un accident.

Duminică, în timp ce conducea prin Coștiui, un bărbat de 54 de ani, din Rona de Sus, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a  pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit un autoturism parcat regulamentar în afara părţii carosabile. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită. Poliţiştii au constatat că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la Spitalul Sighetu Marmaţiei pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt dosar penal pentru conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului a fost întocmit de poliţişti sâmbătă seara. Aceștia au oprit pentru verificări un autoturism condus pe DN 17C, în Săcel. La volan era o femeie de 34 ani, din localitate, iar în urma testării acesteia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost condusă la Centrul Medical de Permanență Dragomirești, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În ambele cazuri se continuă cercetările.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.