ADVERTORIAL: Târg de Turism la București – discounturi la Baia Mare!

ADVERTORIAL: Târg de Turism la București – discounturi la Baia Mare!

 Acum e momentul să îți rezervi vacanța mult visată! De ce? Pentru că beneficiezi de discounturi aici, la Baia Mare, cu ocazia Targului de Turism de la București. Suplimentar față de reducerile de early booking vei beneficia de oferte și reduceri la o serie de pachete turistice și bilete de avion cu ocazia Târgului de Turism de la București, precum și de Black Friday.

Profită acum de reducerile la croaziere de până la 8%, pentru Bulgaria de până la 20%, pentru litoralul românesc de până la 40%.
Se oferă reduceri importante și pentru destinațiile: Antalya – cu plecare din Baia Mare și Cluj-Napoca, Bodrum – cu plecare din Cluj, Costa del Sol, Costa Brava, Costa Blanca, Mallorca, Grecia sau Cipru.
Vino de îndată la sediul agenției Mara International Tour, din bd. Unirii nr. 5, din Baia Mare (vizavi de magazinul Maramureșul). Sau poți suna la numerele de telefon 0262.221.038, 0744.380.184, ori scrie pe email info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau pe website-ul www.mara-tour.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.