VIDEO | Admitere la instituțiile de învățământ din cadrul M.Ap.N.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a declanşat activitatea de selecţie a candidaţilor pentru participarea la concursurile de admitere la instituțiile de învățământ din structura Ministerului Apărării Naționale și la Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazul” care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Cererile de înscriere se descarcă de pe site-ul oficial al MAI sau de pe site-ul www.mm.politiaromana.ro./cariera/admitere, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se depune la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș.

Termenul limită de înscriere este 16 iunie,inclusiv.Depunerea dosarelor de candidat se realizează până la data de 22 iunie, inclusiv, în zilele lucrătoare între orele 08:00 – 10:00 și 12:00 – 14:00 la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, din municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, telefon 0262-207.711, de unde pot fi obţinute şi alte relaţii suplimentare.

Numărul de locuri aprobate în anul şcolar 2020-2021 la instituţiile de învăţământ superior ale M.Ap.N. şi Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazul” București şi unităţile de învăţământ postliceal ale M.Ap.N. sunt afișate pe site-ul mm.politiaromana.ro. Tot aici găsiți mai multe informații despre condiţiile legale de participare, etapele de recrutare şi selecţie şi alte informaţii utile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.