Acuzaţi că au pus la cale moartea soţului

Acuzaţi că au pus la cale moartea soţului

 

Doi maramureşeni au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor calificat şi complicitate, după ce au încercat să omoar eun bărbat din localitatea Dragomireşti.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus, la data de 26 ianuarie, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Turcuş Gheorghe sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat, precum şi a inculpatei Dunca Anuţa Maria – sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă la omor calificat.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a scos la iveală faptul că inculpata Dunca Anuţa Maria era căsătorită cu partea vătămată D.G.I., însă avea o relaţie extraconjugală cu inculpatul Turcuş Gheorghe. În acest context, inculpata l-a determinat pe concubinul ei să suprime viaţa soţului ei, ajutându-l, totodată, la comiterea faptei.

Astfel, urmare unei înţelegeri prealabile, în seara zilei de 30 decembrie, în jurul orei 23:20, inculpata l-a determinat pe soţul ei să iasă afară din locuinţă, moment în care acesta a fost atacat de concubin, care i-a aplicat şapte lovituri cu toporul, în zona capului.

Victima a fost transportată la spital cu mai multe leziuni la nivelul capului şi a rămas internată pentru îngrijiri medicale, în timp ce suspecutl a fost internat pentru o expertiză psihiatrică.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Maramureş.Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.