VIDEO | PROMO | Campania ”Conștienți de pericolul automedicației”, continuă la TV Sighet

Campania ”Conștienți de pericol”, derulată de Spitalul Municipal Sighetu Marmației continuă la TV Sighet. În cadrul emisiunii ”Actualitatea Maramedia”din această seară, ce urmează imediat după Știrile TV Sighet, vorbim despre  infecțiile nosocomiale, despre consecințele grave ale automedicației, dar și despre infecțiile parazitologice la copii. Campania se derulează în cadrul proiectului ”Spitale fără infecțîi”, implementat de Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei, în parteneriat cu Spitalul Clinic Central Ivano-Frankivsk din Ucraina.

În cadrul acestui proiect se derulează o campanie de sensibilizare pentru prevenirea și gestionarea infecțiilor în rândul populației transfrontaliere. Campania de conștientizare din cadrul proiectului ”Spitale fără infecții” continuă azi la TV Sighet, de la ora 18:35 cu alți trei invitați din cadrul Spitalului Municipal Sighet.

Medicul pediatru Maria Hanțig explică care sunt infecțiile parazitologice, care sunt cauzele, simptomele și tratamentul în această patologie.Despre infecțiile nosocomiale care pot apărea în sectorul chirugical, ne vorbește azi, medicul chirurg, Ildiko Berciu.Brigitta Isvoreanu, medic de laborator ne vorbește despre consecințele grave manifestate în cazul apariției rezistenței organismului la antibiotic, o dată ce aceste medicamente au fost cosumate abuziv.

Nu ratați emisiunea ”Actualitatea Maramedia”, azi, la TV Sighet, de la ora 18:35.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.