ACCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE: Şoferul unui taxi, încarcerat. Au fost implicate trei autoturisme

ACCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE: Şoferul unui taxi, încarcerat. Au fost implicate trei autoturisme

Accident rutier grav, în municipiul Baia Mare. Vineri dimineaţă, în jurul orei 09:35, pe Bulevardul Republicii s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. Echipajele de intervenţie au fost alertate că accidentul s-a soldat cu 3 victime, una încarcerată. 

ACTUALIZARE 09:46: În accidentul de pe Bulevardul Republicii sunt implicate 3 autovehicule între care un taxi. Şoferul taxiului a rămas încarcerat. Nu au fost pasageri în maşină. În accident a mai fost implicată o dubiţă, în care se aflau 5 persoane, care nu au acuzat probleme medicale. În al treilea autovehicul implicat în accident se aflau două persoane. Din primele informaţii, se pare că nici acestea nu au avut nevoie de îngrijir medicale. 

ACTUALIZARE IPJ MM: Șase autoturisme avariate și o persoană rănită, în urma unui accident produs azi dimineață, la ora 09:30, pe bulevardul Republicii din Baia Mare. O femeie de 66 de ani, aflată la volanul unui autoturism, nu s-a asigurat la pornirea de pe loc, dintr-o parcare, și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani. În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de o femeie de 36 de ani. Atât autorurismele implicate în accident cât și alte trei autoturisme ce erau parcate, au fost avariate. Șoferul de 65 de ani a fost rănit și transportat la spital. Șoferii nu se aflau sub influența alcoolului. Cercetările continuă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.